Øjeblikkelig craving..

Zara cravings

ZARA shop Blog

1. Silke ankel strap sandaler 229,- // 2. Blonde kjole 579,- // 3. Leopard printede sandaler 329,- //  4. Printed Kimono 799,- // 5. Handkerchief printede bukser 299,- // 6. Wedges med peep-toe 329,- // 7. Boyfriend jeans 299,- // 8. Culotte shorts 279,-

Jeg var lige inde på Zaras webshop og fandt disse otte fantastiske stykker tøj og sko. Jeg synes at Zaras webshop er fed da 1. deres weshop er mega overskuelig og lige til. 2. at priserne ikke er sindssyge og der er noget for alle – både billigt og lidt dyrt, men stadig god kvalitet i begge prisklasser. 3. at de tager rigtig mange chancer med forskellige mønstre, stile og gamle ting der bliver ‘in’ igen! Jeg overvejer rigtig meget at købe blondekjolen, de blå silke sandaler, kimonoen og handkerchief bukserne! Jeg håber at i kan lide det og hvis jeg køber nogle af tingene, så komme I til at være de første til at se det!

Sov godt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øjeblikkelig craving..