Fødselsdag

Anmeldelse af The Bling Ring

the-bling-ring-poster

Her for en stykke tid siden var jeg inde og se the Bling Ring. Jeg har ville se den i lang tid, men tog mig så endelig sammen tog ind og så den med min mor. Jeg havde set en masse trailere i forvejen (Trailer #1, Featurette #1 og  Trailer#2) og havde haft rigtig store forventninger til filmen. Jeg glædede mig især til, at se Emma Watson i rollen som snobbet L.A. pige. Og efter hendes fantastiske arbejde i The Perks of Being a Wallflower var jeg helt vild. Jeg synes der har været meget blandede meninger og forventninger rundt omkring i medierne, da det er Sofia Coppola der har instrueret den,  og var usikker på om jeg ville bruge mine penge på at tage ind og se den. Jeg blev meget overrasket over hvor god jeg synes den var. Den er baseret på en rigtig historie og hvis man har fulgt med i medierne dengang, ved man også hvordan de forskellige personligheder optrådte i virkeligheden. Og jeg synes virkelig at de rammer plet i filmen. Emma Watsons rolle er gennemspillet og troværdig – hun gør et virkelig godt stykke arbejde. Hvis der var noget jeg skulle kritisere, så ville det nok være, at historien er lidt tynd til tider. 

Jeg kan virkelig anbefale The Bling Ring til alle, da man efter at have set denne film, får sin egen normalitet sat på plads. Rent ud sagt er de unge mennesker i filmen ikke rigtig kloge og virker psykisk ustabile! Good luck!

xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag